Träffa restaurang- och konferenschefen

Träffa restaurang- och konferenschefen

Martin Roodsari – Omtänksam restaurang- och konferenschef

Martin är en eftertänksam person som alltid har gästens upplevelse i fokus. Så här beskriver han Eklundshofs filosofi när det gäller urval av drycker:

-Vi på Eklundshof uppskattar kombinationen mellan mat och dryck, och har därför alltid ett brett sortiment på både öl och vin som vi låter variera beroende på årstid.

Eftersom ölkulturen växt otroligt mycket i Sverige under de senaste  åren, och flera nya mindre bryggerier startat samarbetar vi nära med lokala bryggerier såsom Train Station Brewery i Knivsta och Slottskällan i Uppsala.

När det kommer till vin, så försöker vi alltid att hitta en stor variation på druvor i olika stilar som passar till våra olika menyer. Eftersom vår devis är ”Eftertänksam mat” har vi även introducerat ekologiska & kravmärkta viner på vinlistan.

-Detta sortiment ska bara öka och öka, säger Martin.

Kontakta oss