Säg ja på Eklundshof!

Vi älskar bröllop – detaljerna, stämningen och förväntningar som snart ska uppfyllas. Eklundshof är en fantastisk plats att fira kärleken på. En egen oas i Uppsala med naturen som kuliss. Vi har lång erfarenhet av att arrangera bröllop och hjälper gärna till med planeringen. Vi vet också att ett bröllop är högst personligt och vi finns här för att möta just dina önskemål. Stort, litet eller annorlunda.

När ni bokat ett bröllop hos oss får ni en stor del av Eklundshof lokaler till förfogande för ert sällskap. Detta inkluderar plats för att hålla bröllopsceremonin utomhus i det fall ni önskar vigas på plats. 

Bröllopsnatten tillbringas med fördel på Grand Hotell Hörnan, vårt romantiska systerhotell vid Fyrisån, bara 5 minuter från Eklundshof. På hotellet finns allt man kan önska sig för den perfekta avrundningen på en lång och fantastisk dag. Njut av frukost på balkongen med fantastisk utsikt över Uppsala. Era gäster har rabatterade priser på rum. Sviten ingår i vårt bröllopspaket och reserveras vid bokning.

Önskar ni en förlängning av bröllopsfirandet? Vi ordnar gärna en långfrukost eller brunch för ert sällskap enligt era önskemål.

Har du egna idéer? Vi hjälper dig att förverkliga dem. Kontakta oss och boka en tid hos vår bröllopsplanerare Erik Bennbom.

Våra aktuella menyer 

Nedan följer våra aktuella menyer:

Kontakta oss så berättar vi mer.
For menues in english please contact us.

Fest

Låt proffsen fixa nästa fest - vårt kök och servering har lång erfarenhet av alla typer av tillställningar.

Bröllop

Fira kärleken i en oas endast ett stenkast från stan - vi planerar och arrangerar bröllop efter alla önskemål.

Lokaler

Boka en av Uppsalas mest anrika och klassiska festvåningar - vi har lokaler för både små och stora kalas.

Kontakta oss

Tel: +46 18 55 01 00 • E-post: info@eklundshof.se

 Hitta hit

Eklundshovsvägen 7, 752 37 Uppsala. Se vägbeskrivning

Följ oss på sociala medier: 

Kontakta oss

Tel: +46 18 55 01 00
E-post: info@eklundshof.se

Hitta hit

Eklundshovsvägen 7
752 37 Uppsala
Se vägbeskrivning

 

Följ oss