Bröllop

Fira ert bröllop i Uppsala

Bröllop i Uppsala? Säg ja på Eklundshof!

I färd med att planera ert bröllop? Då har ni kommit rätt. Vi älskar bröllop – detaljerna, stämningen och förväntningar som snart ska uppfyllas. Eklundshof är en fantastisk plats att fira kärleken på. En egen oas i Uppsala med naturen som kuliss. Vi har lång erfarenhet av att arrangera bröllop och hjälper gärna till med planeringen. Vi vet också att ett bröllop är högst personligt, vi finns här för att möta just dina önskemål.

Stort, litet eller annorlunda bröllop. När ni bokat ett bröllop hos oss får ni en stor del av Eklundshof lokaler till förfogande för ert sällskap, detta inkluderar plats för att hålla bröllopsceremonin utomhus i det fall ni önskar vigas på plats. Självklart ser vi till att även bröllopsfesten blir årets snackis i vänskapskretsen!

Bröllopsnatten tillbringas med fördel på Grand Hotell Hörnan, vårt systerhotell vid Fyrisån, bara 5 minuter från Eklundshof. På hotellet finns allt man kan önska sig för den perfekta avrundningen på en lång och fantastisk dag. Njut av frukost på balkongen med fantastisk utsikt över Uppsala. Både brudpar och gäster har rabatterade priser på rum.

Önskar ni en förlängning av bröllopsfirandet? Vi ordnar gärna en långfrukost eller brunch för ert sällskap enligt era önskemål.

För alla som bokar bröllop hos oss ingår en avsmakning av årets bröllopsmenyer lördagen den 7e mars 2020 kl. 13. Då informerar vi även om blommor, tårtor, dukning etc.

Har du egna idéer? Vi hjälper dig att förverkliga dem. Kontakta oss och boka en tid hos vår bröllopsplanerare Martin Roodsari.

 

Här hittar du vårt bröllopspaket.

Här hittar du våra våra säsongsmenyer:

Festmenyer Maj-Augusti 2020.

Festmenyer September 2020- April 2021

Du hittar fler bilder på vår Facebooksida.

Kontakta oss