Mat

Eklundshofs restaurang i Uppsala

Vår restaurang – eftertänksam matkultur med guldkant

    

Delar av Eklundshofs lunchbufféVi lägger mycket tanke kring den mat vi serverar. Oavsett om du kommer hit för att mötas i jobbet eller om du ska hålla en stor fest för nära och kära. Eftertänksam mat innebär att vi använder de råvaror som ligger närmast geografiskt men också närmast i säsong. Och nära hjärtat. Många av våra leverantörer har gårdar i Uppland.Går vägen till hjärtat genom maten? Vi vill tro det.

Efter långa manglingar i möteslokalen har ni gjort er förtjänta av en måltid i toppklass i en trivsam miljö. Vår meny har alltid en baktanke, alltid ett syfte. Vår kökschef Brian Toom komponerar rätter som följer årstidens typiska råvaruutbud och trendvindar – Råvaror som till stor del odlats på lokala gårdar i Uppsalatrakten. Resultatet är en kulinarisk mix av tradition och förnyelse!

Vår uppskattade lunchbuffé serveras med tillhörande salladsbord och nybakat bröd. Lunchen avslutas med en kaffebuffé med smörbakade kakor.

Vi serverar även middag som avslutning på er konferens från 350 kronor per person.  Menyn sätts nära inpå er konferens i samråd med våra lokala gårdar, men vi tar gärna emot önskemål. Har du varit hos oss tidigare vet du att vi alltid serverar något som är typiskt för Eklundshof och vår matidé.

Vi ser naturligtvis till att rätterna anpassas efter eventuella allergier eller annan specialkost.

 

 

Boka bord!