Eklundshof konferensanläggning

Om Eklundshof

Eklundshof – en oas mitt i Uppsala

Det är ingen tillfällighet att Eklundshof i över 150 år tid varit underlag för både dikten som visan. Värdshuset med sina idylliska och tilldragande naturomgivningar är som gjorda för att agera huvudperson i den kulturella skildringen av Uppsala genom historien. Mitt i landets fjärde största stad återfinns denna pärla tillägnad konferens- och festupplevelser för likväl det privata sällskapet som företagskollegorna.    

Vår historia tar sin början under 1600-talet. Vi är förstås måna om att värna om vårt förflutna, men vi är samtidigt övertygade om att det går att kombinera tradition med moderna inslag. Våra möteslokaler bär på en fräsch och nutida inredning och uppdaterar kontinuerligt aktivitetsutbud och meny efter säsong. Framförallt har vi anpassat Eklundshof efter 2017 års miljökrav.

Tro oss, du behöver inte åka långt för att komma bort.

   

Varför välja konferens och fest hos Eklundshof?

  • Genomför en effektiv konferensvistelsen utan att behöva lämna stan. Eklundshofsområdet ligger precis i anslutning till Uppsala City.
  • Känn historiens vingslag – koppla av och genomför sammansvetsande aktiviteter i natursköna miljöer som härstammar från 1600-talet.
  • Njut av mat i kulinarisk toppklass, självklart tillagad av våra egna kockar.
  • Hållbarhetstanken – lokalt odlade råvaror är bara ett exempel på Eklundshofs strävan mot en miljöanpassad verksamhet.      

Kontakta oss