Minnesvärda möten och magiska middagar

Upplev en Uppsala-klassiker

 

Eklundshof är den lilla oasen endast fem minuter från city. Här har våra gäster festat, njutit, umgåtts och återhämtat sig ända sedan 1700-talet. Våra vackra lokaler lämpar sig för både små och stora sällskap. Konferens, bröllop eller släktkalas – vi anpassar oss efter era önskemål och behov. Vi tror på det personliga mötet och har ett genuint engagemang, Eklundshof är synonymt med kvalitet och familjärt omhändertagande. Enkelt och rustikt utan konstigheter. Här hyllar vi lokala råvaror och vårt kök har filosofin “eftertänksam mat”, vilket innebär ett så lågt klimatavtryck, men ett så stort smakintryck, som möjligt. För oss är hållbarhet mer än ett modeord, det är ett självklart sätt att driva en verksamhet på. Vår förhoppning är att många kommande generationer ska få fortsätta kunna njuta av denna klassiska pärla.

Välkommen till Eklundshof!

Vår historia

Eklundshofs historia börjar redan på 1600-talet. Vi är stolta över att verka på en plats som huserat och tagit hand om människor i flera hundra år

Boende

Önskar ni boende till er tillställning på Eklundshof rekommenderar vi det på Grand Hotell Hörnan, Östra Ågatan centralt i Uppsala. Bara 5 minuter bort. 

Kontakta oss

Tel: +46 18 55 01 00 • E-post: info@eklundshof.se

 Hitta hit

Eklundshovsvägen 7, 752 37 Uppsala. Se vägbeskrivning

Följ oss på sociala medier: 

Kontakta oss

Tel: +46 18 55 01 00
E-post: info@eklundshof.se

Hitta hit

Eklundshovsvägen 7
752 37 Uppsala
Se vägbeskrivning

 

Följ oss