Eftertänksam matkultur som inspirerar
Vi lägger mycket tanke kring den mat vi serverar. Eftertänksam mat innebär att vi använder de råvaror som ligger närmast geografiskt men också närmast i säsong. Många av våra leverantörer har gårdar i Uppland.
Vår meny har alltid en baktanke, alltid ett syfte. Vår kökschef Brian Toom komponerar rätter som följer årstidens typiska råvaruutbud, råvaror som till stor del odlats på lokala gårdar i Uppsalatrakten. Givetvis handlar det om glädjen och kärleken till hantverket, resultatet är en kreativ och kulinarisk mix av tradition och förnyelse.
Vår uppskattade lunchbuffé serveras med tillhörande salladsbord och nybakat bröd. Lunchen avslutas med en kaffebuffé och smörbakade kakor.
Vi serverar även middag som avslutning på er konferens från 350 kronor per person. Menyn sätts nära inpå er konferens i samråd med våra lokala gårdar, men vi tar gärna emot önskemål. Har du varit hos oss tidigare vet du att vi alltid serverar något som är typiskt för Eklundshof och vår matidé.
Träffa kökschefen
Vår köksmästare heter Brian Toom och har utvecklat vårt koncept “eftertänksam mat”.
Träffa Restaurangchefen
Vår restaurangchef heter Martin Roodsari och sätter alltid gästens upplevelse i fokus.
Kalendarium
Vi på Eklundshof vana vid att arrangera alla former av tillställningar i våra festvåningar. Stora som små.

Kontakta oss
Tel: +46 18 55 01 00 • E-post: info@eklundshof.se
Hitta hit
Eklundshovsvägen 7, 752 37 Uppsala. Se vägbeskrivning